ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


BASKETBALL

BASKETBALL & PERFORMANCE TRAINING

Εξειδικευμένη προπόνηση μπάσκετ, προσαρμοσμένη στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του νεαρού, του ερασιτέχνη και του επαγγελματία αθλητή. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή, 1-4 άτομα για ηλικίες 13 ετών και άνω.

1. Βasketball για νεαρούς: Βάζουμε γερά θεμέλια για τον αυριανό πρωταθλητή. Χτίζοντας από την αρχή έναν ολοκληρωμένο αθλητή ,δίνουμε έμφαση στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ,με εξειδικευμένη προπόνηση και εκγύμναση των παιδιών 13 ετών και άνω.

2. Basketball για ερασιτέχνες: Βελτιστοποίηση των βασικών στοιχείων του παιχνιδιού και παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων που χρειάζεται ένας παίχτης για να κάνει το άλμα προς τον πρωταθλητισμό.

3. Basketball για επαγγελματίες: Το πρόγραμμα των κορυφαίων,που θέλουν να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους και να μάθουν τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.Προσαρμογή στις ανάγκες του εκάστοτε αθλητή για τις in season ή τις off season προπονήσεις.

Ο καλύτερος συνδυασμός για τη βελτίωση του καλαθοσφαιριστή. Η επιλογή αυτή συνδυάζει το υψηλότερο επίπεδο ατομικής προπόνησης στο μπάσκετ, με την προπόνηση αθλητικής βελτίωσης σε συνεργασία με το Performance 22.


<< Επιστροφή στο site